Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 1 жовтня 2019 р.

                     Хай теплою буде осінь життя
    Щорічно в золоту осінню пору – 1 жовтня світ відзначає День людей похилого віку, людей, які всі свої сили і знання віддавали на розвиток суспільства.
     Цього дня бібліотека-філія №4 вітала всіх своїх користувачів поважного віку зі святом та підготувала для них музичний акорд «Душевних струн торкнулась осінь».
     Багато щирих, ніжних слів  на свою адресу у цей день почули досвідчені, мудрі, добрі бабусі  з вуст ведучої заходу Світлани Багмет. Звучали зворушливі рядки  лірики місцевої поетеси Юлії Ющенко про людську осінь, яка, як і природа, буває різною. Сердечні слова чергувалися з піснями  у виконанні ансамблю «Дніпрянка» Ради  ветеранів  мікрорайону №1.
    На святі виступила прозаїк з місцевого літературного клубу  «Журавушка» Лариса Калаганова та подарувала бібліотеці свою книгу «Город наших воспоминаний».
    Запальні пісні,позитивні вірші та гуморески принесли відвідувачам заходу гарний настрій.

     Наприкінці свята ведуча побажала всім присутнім міцного здоров’я, довгих років життя, всіляких гараздів. І щоб їхня золота осінь була щасливою, а доля щедрою на великі й маленькі радощі, на мир і добро.





Немає коментарів:

Дописати коментар