Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 25 лютого 2020 р.




    За останні 20 років в Україні на дорогах загинули  137 тисяч людей. Ще близько мільйона були травмовані. І це не просто цифри. Це численні зруйновані плани та цілі. Це зруйновані сім’ї. Зруйновані долі. Зруйновані життя. Зруйновані цілком і повністю…
  Для того, щоб зберегти своє життя, життя близьких, життя оточуючих, всі ми маємо хоча б знати та дотримуватись правил дорожнього руху.
   Тому 24 лютого в бібліотеці-філії №4 відбувся захід – бібліо-time «Всі йдуть на червоне, а я залишаюся… жити». Його учасниками були молодь клубу «Гармонія» бібліотеки-філії та учні ЗОШ № 26. На зустріч був запрошений інспектор патрульної поліції Максим Отченаш. Він розповів  правила безпеки поведінки на дорогах, навів сумні цифри статистичних даних дорожньо-транспортних пригод, продемонстрував слайди, відповідав на запитання  юнаків та дівчат.



     Учасникам заходу було над чим задуматися. Бо кожен з них хоча б раз у житті спостерігав порушення правил дорожнього руху. Або, як бути чесним перед собою, й сам хоч раз таке вчиняв.  Щоб зберегти життя, уникнути неприємних ситуацій на дорозі, слід знати ці правила й завжди їх дотримуватись.


Немає коментарів:

Дописати коментар