Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 6 квітня 2021 р.

Шановні абітурієнти!

Вже час визначитися з напрямками підготовки та спеціальністю, яку вирішили обрати для своєї майбутньої професії і почати готуватися до іспитів. На допомогу вам, з 5 квітня, в юнацькому відділі бібліотеки-філії №4 експонується виставка-порада «Готуйся серйоЗНО».
Книги, представлені у розділах «Українська мова», «Українська література», «Історія України», «Природничі науки» допоможуть самостійно організувати системну підготовку до виконання тестових завдань ЗНО (зовнішнього незалежного оцінювання).
Тут знайдуть для себе цікаве і корисне абітурієнти з різним рівнем підготовки. А допоможуть вам у цьому посібники з української мови та літератури, хрестоматії. Видання з історії України містять усі складники представлені шкільною програмою: дати, факти, поняття, персоналії. В посібниках з математики систематизовано не тільки теоретичний, а й практичний курс, а це дає можливість самостійно розв’язувати приклади. Вміщені у книгах визначення понять, термінів і законів, викладення основних тем з хімії та біології дає змогу систематизувати й поглибити знання з навчальних курсів. Бажаємо успіхів при складанні ЗНО!

Немає коментарів:

Дописати коментар