Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 26 жовтня 2021 р.

28 жовтня вся Україна святкує річницю визволення України від нацистських загарбників. Війна, яка спіткала український народ, залишила за собою розруху, безліч людських жертв, проте народ вистояв і переміг, здолав труднощі, здобув і виборов право на своє існування.
Перегляд літератури «Горіла в полум’ї земля, була у вогні Україна моя» присвячений безсмертному подвигу, ратній та трудовій звитязі українського народу в роки війни. Документи, представлені в експозиції, розкривають історичну правду про переможні й трагічні дні, змальовують образи учасників воєнних подій.
До уваги відвідувачів - дослідження істориків, спогади безпосередніх учасників війни. Багато із пропонованих книг – це роздуми про долі переможців. Автори зуміли написати про їхню воєнну і повоєнну долю так, що ці розповіді торкають глибини людської душі. Запрошуємо всіх бажаючих до бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар