Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 8 листопада 2021 р.

День української писемності та мови ‒ державне свято, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. Встановлене воно було 9 листопада 1997 року Указом Президента №1241/97 «Про День української писемності та мови».
Мова ‒ це духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те ,що живе в наших серцях. Українська мова ‒ багата, ніжна й ласкава, мудра доброзичлива, глибокодумна. Багатство української мови виявляється в тому, що нею можна висловити найскладніші думки, найтонші почуття і переживання.
До дня української писемності та мови в бібліотеці діє тематичний перегляд літератури ‒ «Є мова ‒ є Держава ‒ є Майбутнє». Видання дають змогу читачам поглянути на історію свого народу, збагнути роль рідної мови в утвердженні української державності. Чекаємо усіх бажаючих ознайомитися з виданнями, представленими на нашому книжковому перегляді.

Немає коментарів:

Дописати коментар