Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 20 червня 2022 р.

 


Прилетіла лелека - значить буде дитя…

Прилетіла ракета… і забрала життя...

І раніше нам град лиш врожай вибивав.

А сьогодні вже град всі міста зруйнував.

 

Друзі! Попри труднощі війни  філія №1 КМПБ  тримає оборону на культурному фронті. Запрошуємо всіх приєднатися до перегляду патріотичної виставки – ствердження "Все буде Україна»! Ви зможете ознайомитися з літературою, яка висвітлює споконвічне прагнення українського народу до волі, свободи та незалежності, про тяжку та тривалу боротьбу за національне визволення, утвердження власної державності та єдності. Також на виставці представлена література про видатних українців, які стали гордістю України.



Дізнатися про  міста-герої України, які  стали форпостом незламного духу та сили Української Нації з метою відзначення подвигу, масового героїзму та стійкості громадян, виявлених у захисті своїх міст під час відсічі збройної агресії російської федерації проти України.



Це обласні центри Харків, Херсон, Чернігів і Миколаїв, міста Донеччини Волноваха й Маріуполь, Охтирка на Сумщині та передмістя Києва, що взяли на себе головний удар атаки ворога на столицю — Гостомель, Буча й Ірпінь. Президент України Володимир Зеленський присвоїв цим містам почесні звання «Місто –герой України».  На жаль, уже сьогодні зрозуміло, що цей список буде доповнюватися. Їхній подвиг, який твориться щодня під час відсічі збройної агресії рф проти України, буде обов’язково відзначений належним чином. Наші люди, українці, непереможні своїм єднанням, добротою, дружбою. Немає такої нації, як наша: ми непереможні.  Слава Україні



Бажаючих ознайомитися з патріотичною виставкою запрошуємо до бібліотеки: проспект Лесі Українки,13.

Немає коментарів:

Дописати коментар