Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 20 червня 2022 р.

Літо – надзвичайна пора!

😎 🌟 ☀ А літні канікули – час для відпочинку, але їх варто провести не тільки у веселощах та розвагах, а й з користю та пізнанням чогось нового. 16 червня філія №1 КМПБ організувала вуличну виставку творчих робіт користувачів «Територія щасливого дитинства», яка і стала в цей день осередком творчого натхнення. Книги, сила-силенна різних доробків змістовно наповнили виставку. А саме з книг, як відомо, ми отримуємо інформацію про декоративно- ужиткове мистецтво, його напрями. Виставка буяла яскравістю та різноманітними техніками виконання робіт, спонукала до читання. Перехожі з неабияким зацікавленням розглядали поробки талановитих дітей, які проявили уяву, інтуіцію, творчу фантазію, можливо , життєвий досвід і все це втілили у свої вироби, даруючи радість собі і оточенню.

  Приносьте свої творчі доробки у бібліотеку, а якщо хочете творити свої скарби разом з нами – ласкаво запрошуємо! У нас на протязі усього літа можна читати, малювати, ліпити, вирізати і ще багато чого.








   Наша адреса: проспект Лесі Українки,13.

#КМПБ

#перша_філія

Немає коментарів:

Дописати коментар