Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 21 червня 2022 р.

День інформації “Читання під час війни»

Коли безупинно читаєш тільки стрічку новин, а в голові вирують тривожні думки, хочеться трішки відволіктися. І тоді гарна книга може стати справжнім порятунком для нас та наших нервів, а отже, і для нашої спільної перемоги.

Не всі можуть і хочуть повернутися до читання. Але  є й ті, для кого книжки стають розрадою та допомогою у складні часи. Щоб максимально підтримати своїх користувачів, порадити цікаві та корисні книжки і запропонувати безкоштовний доступ до них, філія №1 КМПБ  20 червня провела для своїх користувачів День інформації «Читання під час війни».

День інформації включав в себе виставку-перегляд «Читання під час війни» за такими розділами: історичні романи, детективи, дамські романи. В ці складні часи дещо змінилися смаки та уподобання читачів. Сьогодні вони більше цікавляться українською класичною літературою та літературою по історії України. Тому на виставці широко представлені саме такі книги з власних фондів бібліотеки. Біля виставки був проведений бібліографічний огляд.

День інформації включав в себе також огляд нової української прози «Мозаїка книжкових новин». Тут можна було побачити останні книги сучасних українських авторів В. Лиса, С.Талан, І. Роздобудько, В. Шкляра, Д. Гнатко, М.Кідрука та ін.

Щоб зацікавити користувачів, біля виставки була розміщена дошка уподобань book-симпатія «Читачі радять прочитати». На дошці представлені макети обкладенок книг, які користуються найбільшою популярністю у читачів і вони б радили прочитати їх іншим.






Немає коментарів:

Дописати коментар