Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 4 липня 2022 р.

Казка і фантазія Владислава Єрко

 Кожен із нас, коли бере до рук нову книгу, спочатку шукає серед сторінок  яскраві ілюстрації. А якщо це ілюстрації чарівника Владислава ЄРКО, то є загроза так і не почати читання, а годинами розглядати малюнки, героїв книг...

         1 липня святкує свій 60 річний ювілей Владислав Єрко - найкращий, легендарний ілюстратор, визнаний майстер української книжкової графіки. На честь ювілею у філії №1 КМПБ організована  виставка - знайомство «Казка і фантазія Владислава Єрко» де представлені книги, які є у фонді бібліотеки. Вони з першого погляду привертають увагу і погляди користувачів талановито - довершеними малюнками Майстра! Ці книги заохотять вас до читання та роздумів. Адже книги з ілюстраціями Владислава Єрко - це диво! Вони впізнаванні, ними захоплюються всі - від "великого до малого" і не лише в Україні! Запрошуємо до бібліотеки - познайомитися з книгами, які ілюстрував неймовірний митець,  найкращий ілюстратор України!

Знайомимо з відгуками взяті з відкритих джерел:

   📖 "Найгарніші ілюстрації, це український бренд!"



   📖 "На його ілюстраціях виросли мої діти, особливо дорогою для мене є книга "Снігова королева""



    📖 "Діти, та і дорослі обожнюють Ваші ілюстрації до чудових книжок А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ"



   📖 "Захоплююсь Вашими книжками, бо завдяки Вашим ілюстраціям вони зажили новим життям!"



 Наша адреса: проспект Лесі Українки, 13.

#КМПБ

#перша_філія

#ілюстрації_Владислава_Єрко

Немає коментарів:

Дописати коментар