Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 27 вересня 2022 р.

Виставка – вернісаж «Наш край: щоденний ритм буття»

Місто – історія, місто – фенікс, місто, яке поєднує все: Кременчук – справжній промисловий гігант, проте, зі своєю неперевершеною атмосферою. Кожен день у цьому наддніпрянському містечку наповнений нотками солодкою романтики та ліричних почуттів. В ньому гармонійно переплітається сучасна архітектура і краса місцевих краєвидів, промислові комплекси і сучасні зони відпочинку. Так, і це все про наше місто КРЕМЕНЧУК! Місто високої культури, з усталеними традиціями, народними звичаями та самобутнім місцевим колоритом.

   Тут відбувається купа фестивалів, крутезних івентів, реєстрація унікальних рекордів міста та надзвичайне шоу світло-музичного фонтану.

  З нагоди відзначення важливої події в житті всієї кременчуцької громади – 451 річниці заснування рідного міста у філії №1 КМПБ 27 вересня організована виставка – вернісаж «Наш край: щоденний ритм буття». Книги із фонду бібліотеки знайомлять з етапами розвитку нашого стародавнього і вічно юного міста, з працями відомих земляків – краєзнавців, з діяльністю знакових постатей. До вашої уваги науково – популярна література, художні видання, в яких події описуються на тлі краєвидів, вулиць і площ міста. Особливо вас зацікавить інформація про парк Миру, де знаходиться єдиний в Україні Гонг Миру – символ миру та міжнародної співдружності, який є лише в 11 країнах світу!

   Виставка дуже цікава, яскраво оформлена та інформаційно насичена!

    Гостинно запрошуємо вас відвідати бібліотеку, познайомитися з виставкою та закохатися у наше мальовниче місто.




   Проспект Лесі Українки, 13

  #КМПБ

  #перша_філія

  #Кременчуку_451років

Немає коментарів:

Дописати коментар