Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 29 вересня 2022 р.

Вулична книжкова виставка «Квітуй-розквітай кременчуцький край», присвячену Дню міста.

 

29 вересня філія №1 КМПБ провела для жителів мікрорайону Молодіжний вуличну книжкову виставку «Квітуй-розквітай кременчуцький край», присвячену Дню міста.

     Для жителів Кременчука це одне з найулюбленіших свят. В нашому місті народилися, жили та приїздили багато талановитих людей, завдяки яким Кременчук став відомий в Україні та за її межами. Письменники, поети, актори, музиканти, художники присвячували та дарували рідному місту свою творчість. Cеред  міст України Кременчук посідає особливе місце як великий промисловий центр, залізнично-дорожній вузол та річковий порт. Кременчук-це одне з найкрасивіших міст України.

     Щоб пишатися рідним краєм і любити його, важливо добре знати його історію, мову, культуру. Наш захід став чудовою нагодою для цього. На виставці експонувалася література з історії Кременчука від стародавніх часів до сьогодення, книги, присвячені  нашому місту у роки Другої світової війни та його визволенню від нацистських окупантів.

      На шанувальників літератури чекали твори кременчуцьких письменників.

      Відвідувачі заходу мали змогу перевірити свої знання з краєзнавства, взявши участь у літературно-краєзнавчій вікторині «Барви рідної землі» та citi-квесті «Грай і місто пізнавай» про історію Кременчука, його пам’ятні місця, про видатних людей, що народилися в нашому місті.

Малеча із задоволенням брала участь у конкурсі малюнків на асфальті. Учасники заходу весело, цікаво та пізнавально відсвяткували день народження рідного міста разом з бібліотекою.




 

                            













Немає коментарів:

Дописати коментар