Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 23 листопада 2022 р.

Виставка – образ «Чарівниця дитячих сердець».

    Важко знайти родину, в якій би не читали добрі захопливі книжки Астрід Ліндгрен. Шведська письменниця, яка подарувала дітям дивного та чарівного персонажа Карлсона і симпатичну Пеппі Довгапанчоха, стала рідною всім дітям світу. Як ніхто інший вона розгадала дитячу душу і знайшла до неї ключик. Напевно, кожен мріяв побувати в маленькому будиночку на даху, щоб поласуватись варенням.

    Її  дивовижні книжки перетворювали наше дитинство на незвичайне свято! Секрет її творів був відомий не всім. Адже книги авторки потрібно читати дитячим серцем, яке Астрід не втрачала протягом життя. Астрід Ліндгрен була не просто відомою письменницею, а й дуже шанованою людиною. Світ пам’ятає її поборницею прав дітей, захисницею тварин, усміхненою жінкою, яку завше оточують малюки.

    Тому, до 115 – річчя письменниці у філії №1 КМПБ організована книжкова виставка – образ «Чарівниця дитячих сердець». На ній представлені найкращі твори авторки. Також чудовим доповненням стали книги серії «Не вигадані історії про доброту», які з’явилися у фонді бібліотеки завдяки  Українському інституту книги.





    Чекаємо вас на виставці за адресою: проспект Лесі Українки,13.

Немає коментарів:

Дописати коментар