Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 7 грудня 2022 р.

Онлайн-урок «Сковородинівський день у бібліотеці»

2022 – ювілейний рік – 300-річчя від дня народження мислителя, народного філософа, поета, педагога, просвітника і громадського діяча Григорія Савича Сковороди.

        Без перебільшень, Григорій Сковорода був культурним проривом свого часу: свіжим голосом із сучасними поглядами та широким світоглядом, одним із національних героїв України, про якого мають знати українці.

        У філії №1 КЗК КМПБ пройшов онлайн-урок «Сковородинівський день у бібліотеці». Усі учасники та присутні дізнались багато нового про видатного філософа, задумались над сенсом свого життя, над поняттями дружби та любові в житті кожної людини. Учні глибоко переконалися: велич Григорія Савовича Сковороди полягає в тому, що такі, як він, допомагали народу лишатися нацією з великою культурою та історією. Він дав нам урок рідкісного, незвичайного життя. Урок того, як можна бути вільним серед неволі та святим серед пекла.

#КМПБ

#перша_філія




Немає коментарів:

Дописати коментар