Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 22 грудня 2022 р.

Засідання народознавчої світлиці «Берегиня»: «В український рідний край прийшов Святий Миколай».

 

В український рідний край прийшов Святий Миколай»

       В ці дні чекаємо чудес,

       Які прийдуть до нас з небес.

       Один із днів я точно знаю –

       Це день Святого Миколая.

       Хай Миколай тобі сповна,

       Дарує щастя і добра.

       Хай дасть тобі надію й ласку,

      Щоб ти потрапив в чарівну казку.

      Незабаром у наші оселі увійде одне із величних християнських свят. Це свято добра, любові, радості для малечі – День Святого Миколая.

     В переддень свята 18 грудня бібліотекарі філії №1 КЗК КМПБ разом з своїми користувачами провели засідання народознавчої світлиці «Берегиня»: чародій вечір «В український рідний край прийшов Святий Миколай».

    На це чарівне і казкове свято – день Святого Миколая – з нетерпінням чекають усі діти, адже за легендою, сивобородий Миколай заходить до кожної хати і кладе добрим і чемним дітлахам під подушки гостинці. Традиційним подарунком у цей день є медове печиво, яке так і називають – «миколайчики».

     Бібліотекарі розповіли дітям про історію виникнення свята, провели конкурси та вікторини, грали з ними у веселі ігри, танцювали під запальні святкові та патріотичні пісні. Дітлахи розповідали вірші про зиму та Святого Миколая, охоче робили світлини біля святкової новорічної фотозони. Неабияке задоволення принесло малечі і дорослим театралізоване дійство з Антипком, янголами і самим Миколаєм. А запальна святкова дискотека перетворила бібліотеку в майданчик ще більших веселощів і емоцій!

     Весь захід був пронизаний гарним, святковим настроєм, теплотою, добротою і невгамовними веселощами. Маленькі українці і гості свята поринули в приємну і феєричну атмосферу чародій вечора. Власне так і повинно бути, але бібліотекарі донесли до юних користувачів  саме глибинний зміст цього свята.

 Філія №1 бажаємо кожному, щоб здійснилися ваші найзаповітніші мрії. Нехай Миколай принесе у кожну родину щиру втіху і любов, злагоду і мир та благополуччя рідній Україні!

  А нагородою для бібліотекарів було бачити в очах дітей радість і задоволення.






   

Немає коментарів:

Дописати коментар