Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 26 грудня 2022 р.

Майстер-клас «Різдвяне янголятко»

25 грудня у філії №1 КЗК КМПБ  відбувся майстер-клас  «Різдвяне янголятко». Учасникам майстер-класу бібліотекарі розповіли, що з давніх часів, за традицією на свята було прийнято прикрашати приміщення маленькими янголятками. Вони були не тільки елементом декору, а й гарною дитячою іграшкою. Янгол може також стати справжньою окрасою ялинки та гідним подарунком для близьких.

Янголяток виготовляють з натуральних матеріалів – соломи, тканини, а відвідувачі нашого майстер-класу робили його з паперу. Вони з нетерпінням чекали цього творчого процесу. Отримавши заздалегідь підготовлені заготовки з картону та інші матеріали, усі завзято поринули в роботу. В процесі виготовлення поробки учасники проявили свої творчі ідеї, креативність та індивідуальне бачення виробу.

На заході панувала новорічна атмосфера. Виготовляючи янгелочки, діти охоче співали пісні, розповідали  вірші та брали участь у вікторині.

Всім учасникам майстер-класу дуже сподобалося своїми руками виготовляти подаруночки, тож, усі залишилися задоволені результатами своєї праці. Учасники заходу висловили побажання, щоб таких заходів було більше і що вони з нетерпінням чекатимуть наступної зустрічі.





#КМПБ

#перша_філія

Немає коментарів:

Дописати коментар