Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 13 лютого 2023 р.

День єднання

 

  День єднання – зовсім молоде свято, яке було проголошене президентом України В.Зеленським 16 лютого 2022 року. Цей день має згуртувати українців та показати, що ми – єдиний народ. У тяжкій і тривалій боротьбі за національне визволення, утвердження власної державності наш народ не раз переживав як гіркі, так і радісні події. І зараз ми в тяжкі часи єднаємося для нашої перемоги.

       До цієї дати у філії №1 КЗК КМПБ оформлена книжкова патріотична виставка,  присвячена Дню єднання «В єдності наша сила! В серці нашому Україна!».

       Виставка знайомить з літературою, яка розповідає про найважливіші події з історії нашої держави, про особистості державного устрою та символіку України, а також надає багато цікавої інформації з пізнавальної й культурно-виховної точки зору.

       Книжкова виставка привертає  увагу відвідувачів бібліотеки та пропонує замислитись над історією нашої країни, сьогоденням та майбутнім українського народу.

 







Немає коментарів:

Дописати коментар