Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 20 лютого 2023 р.

«Що робити, коли особистий ресурс на нулі»

 

19 лютого у філії №1 КЗК КМПБ відбулося чергове психологічне групове заняття. З початку ми дізналися, що таке домашнє насильство від представника Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі Кременчуцького міського центру соціальних служб.

Далі продовжила заняття Команда благодійного фонду “Посмішка ЮА”😊 за підтримки чеської гуманітарної організації «Людина в біді» «Що робити, коли особистий ресурс на нулі».

   Стрес, перевтома, дратівливість – основні компоненти, що вказують на емоційне вигорання. Бути постійно в ресурсі та підтримувати усі сфери свого соціального життя надзвичайно важко. Тому сьогодні  на занятті обговорювали про цей психофізичний стан і як його позбутися.

Нас навчили, як дотримуватися балансу у своєму житті. Неможливо виконувати план постійно на 100%. Бути в усьому найпершим, найкращим і найпродуктивнішим. Робити перерви на відпочинок під час навчання та роботи. Особливо, якщо це дистанційне навчання. Тому що лише на перший погляд здається легким споживати інформацію, сидячи за гаджетом. Виконувати завдання протягом робочого часу, але не на вихідних.

Повноцінний сон, харчування, прогулянки на свіжому повітрі. Знайти заняття, яке приноситиме у ваше життя спокій.

          Всі учасники мали змогу ознайомитися з літературою, яка була представлена на  книжковому перегляді «Світ корисної психології».

 

Заняття пройшло в дружній атмосфері, без стресів і переживань.

 #КМПБ

#Перша_філія










Немає коментарів:

Дописати коментар