Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 22 лютого 2023 р.

Демотека "Щаслива днина, коли читає і творить дитина"

 

Враховуючи сьогоденні виклики філія №1 КЗК КМПБ використовує у своїй діяльності сучасні та різноманітні форми роботи, які привертають увагу користувачів бібліотеки та сприяють залученню нових читачів.

     Однією з таких форм і є демотека - творчий куточок, де читачі можуть залишити свої роботи, щоб з ними познайомилося найбільше коло читачів.

     8 лютого розмаїттям барв заграли роботи творчих читачів бібліотеки. Організована демотека "Щаслива днина, коли читає і творить дитина" манить красою розробок, які змушують надовго зупинитися і милуватися цими чудовими витворами мистецтва.

     Куточок творчих робіт спонукає кожного відвідувача до пошуку власного хобі. Як знайти заняття для душі? Відповідь на це знає не кожний. А ось у куточку демотеки представлена література, що допоможе обрати саме те, що цікаво! Виготовлені роботи експоновані на виставці неодмінно надихнуть кожного на нові здобутки.

    🔰 Бібліотекарі філії №1 запрошують всіх охочих ознайомитися з демотекою та поринути у світ дитячої творчості. Представлена інсталяція надасть задоволення від перегляду усім, хто робить перші кроки у виготовленні поробок. Творчих і допитливих хлопчиків і дівчаток чекають за адресою: пр. Лесі Українки, 13.







#КМПБ

#перша_філія

 

Немає коментарів:

Дописати коментар