Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 22 лютого 2023 р.

«Чарівна країна емоцій»

Емоції відіграють важливу роль у житті кожної дитини. Емоції – це фізіологічна реакція організму на події, які відбуваються в житті людей. На емоційне благополуччя дитини, як власне, і на її емоційний розвиток, впливають виховання в родині, соціумі. І, звісно ж, її темперамент, тип нервової системи – те, що зараз називають фізіологічними чи біологічними чинниками. Однак, якщо те, що заклала природа, змінити важко, на інше впливати можна.

Саме на цю тему 19 лютого в філії №1 КЗК КМПБ пройшло психологічне заняття для дітей «Чарівна країна емоцій» з психологами Благодійного Фонду «Посмішка ЮА». Психологи проводили з дітьми ігри: «Улюблений смаколик» , «Знайомство» (кожна дитина презентували себе індивідуальними жестами), «Вітер здував», (ця гра знімає психофізичне навантаження), «Вдячність» (діти виразили слова вдячності своєму оточенню), «Малюємо емоцію» (асфальтовий живопис емоцій дітей на бібліотечному подвір’ї).

Це психологічне заняття познайомило дітей з ознаками різних емоцій, розвинуло здатність емоційної поведінки і комунікативні здібності, сформувало навички усвідомлення почуттів та навчило розпізнавати емоційні стани інших дітей.







#перша_філія

#КМПБ

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар