Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 22 лютого 2023 р.

"Сніжна та ніжна зима чарівна"

Ви можете уявити собі зиму без пригод, ковзанок, веселощів свят, сповнених ароматів, смаків та незабутніх традицій? Авжеж, ні! Жодна інша пора року не може зрівнятися із зимою своєю чарівністю та загадковою красою. А ще зимовий час – це найкраща пора для читання книг.

     4 січня у філії №1 КЗК КМПБ бібліотекарі організували новорічно-книжковий вернісаж, де представили безліч цікавих книг на задану тему. Виставка має, напрочуд, казковий вигляд, тому що прикрашена новорічною мішурою, сніжинками, цікавими й яскравими книгами. Тут можна знайти чарівні зимові історії у художніх творах, події яких оповиті магією зимових свят та книги, які знайомлять з історією та традиціями різдвяно-новорічного циклу.

     Познайомтеся з книгами, перегорніть сторінки улюблених зимових історій – й на вас посиплеться снігопад пригод та незабутніх вражень. Зима - не для того, щоб сумувати, це гарний час для читання, адже саме книга здатна допомогти повірити в чудеса та здійснити свої мрії.




Немає коментарів:

Дописати коментар