Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 21 березня 2023 р.

«Понеділок – день червоний, він яскравий і святковий»

Понеділок – день казковий.

І на колір він червоний.

Казка, діти, всюди буде,

З нею знань усім  прибуде.

    📚📕 Всеукраїнський тиждень дитячого читання починається!

     З 20 по 27 березня в українських бібліотеках проходить Всеукраїнський тиждень дитячої книги.

     Перший день, понеділок, у філії №1 КЗК КМПБ – червоний. Бібліотекарі розпочали тиждень дитячим святом «Понеділок – день червоний, він яскравий і святковий»

   🎈🌺🎈Червоний  – найяскравіший відтінок, який завжди привертає увагу. Цей колір вважається символом свята і радісних подій. Це - колір життя, колір гідності і позитивних емоцій.

     Бібліотекарі запропонували колаж емоцій червоного кольору, відгадати червоні загадки, поринути у літературний вернісаж, пограти в різноманітні літературні ігри, а також зустріти листоношу з телеграмами від казкових героїв.  Родзинкою заходу стала інсценівка «Як Нечитайко завітав до бібліотеки». Упродовж дитячого свята маленькі читайлики  читали вірші про книгу і читання.

   👫 Емоційно, насичено, весело, пізнавально пройшов червоний день в бібліотеці. Діти зарядилися енергією червоного кольору, позитивом та гарним святковим настроєм.

   📕  Тиждень дитячого читання продовжується, наша бібліотека чекає на юних відвідувачів, їх батьків, щоб знову відправитися у нові, цікаві та захоплюючі подорожі по безмежній Книжковій країні, де кожен читач відчує себе бажаним гостем.

    Хай Україна вся читає, бо книга всіх єднає! 📖

    З книгою до Перемоги!🇺🇦





Немає коментарів:

Дописати коментар