Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 21 березня 2023 р.

виставка-сюрприз "Червоний колір країни Читалії"

Весняні канікули у філії 1 — це дружній👨‍👩‍👦, комфортний простір, здатний зробити відпочинок дітей активним🤼‍♀️, пізнавальним та веселим😜, а також червоним🔴.

Під час канікул діти👧👦 потребують більшої уваги, їх необхідно не тільки розважати, а й зацікавити, наповнити відпочинок корисним змістом. Таке завдання постає перед бібліотекою, в якій є всі умови для цікавого і корисного дозвілля.

У бібліотеці не лише порадять гарну книжку📖 чи журнал📰, а й запропонують обрати книгу до душі. В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання представлена локація кольорового дня у філії 1 виставка-сюрприз "Червоний колір країни Читалії". Червоний🔴 – найбільш емоційно насичений колір, він асоціюється з сонцем☀️ і вогнем🔥.

Цікаво, що на звичайній виставці усі представлені книги ніколи б "не зустрілися", адже їх об'єднує тільки червона обкладинка. Виставка пропонує галузеву і широкий вибір художньої літератури з усіма відтінками червоного кольору. Тож виставка зацікавить всіх охочих. Чекаємо кожного, хто ще не зробив свій «червоний» вибір книги, за адресою проспект Лесі Українки, 13





Немає коментарів:

Дописати коментар