Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 9 травня 2023 р.

книжкова вулична виставка «Знай про Європу більше»

 

9 травня. В цей день Україна вперше відзначає День Європи. Президент України Володимир Зеленський прийняв закон установити в Україні День Європи, який відзначатиметься щороку 9 травня спільно з державами Європейського Союзу.

Європа – це континент різних культур, релігійних та правових традицій, але, водночас, спільних цінностей. Ці цінності сприймає, а відтак і захищає Європейський Союз. Він заохочує до співробітництва між європейськими кордонами, сприяє єдності, та наближає Україну до миру і перемоги.

В Україні це свято сприймається як спосіб приєднання до тих цінностей, яких дотримуються в ЄС.

День Європи в Україні – важлива щорічна подія, яка символізує стратегічний вектор розвитку нашого суспільства.

Філія №1 до Дня Європи підготувала книжкову вуличну виставку «Знай про Європу більше». Дорослі та діти  залюбки переглядали представлену літературу з  нашого фонду та брали участь у вікторині «Чи знаєш ти Європу».  Користувачі мали змогу дізнатися більше про історію європейських країн, про символіку ЄС, про значення 12 зірок та коло, в яке вони укладені.

Пізнавайте Європу  разом з бібліотекою!








Немає коментарів:

Дописати коментар