Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 25 травня 2023 р.

 

Крокуємо разом до перемоги! 

Українська пісня, відома сьогодні всьому світові, є символом сильної і нескореної України. Пісня була і залишається оберегом нашого народу і його святинею. Музика завжди допомагала підіймати бойовий дух та вірити в Перемогу.  
     Українці — нація незламних та нескорених. 24 травня це вкотре довели молоді таланти нашого міста. Філія №1 КЗК КМПБ разом з вихованцями та викладачами КДМШ №3 ім.Колачевського влаштували неперевершений за емоціями та наповненістю номерів благодійний концерт «З Україною в серці!».


Це був справжній аншлаг! Півтори  години провели шанувальники в полоні музики. В залі лунали то спокійні ліричні мелодії, то темпераментні, а то жартівливі українські пісні. Це було справжнє свято музики! Оплескам не було кінця.

Надзвичайно чуттєво та емоційно звучали пісні у виконанні Катерини Кравченко та Марії Тищенко.




Потужним своїм голосом  Анастасія Набойченко виконала пісню «Ми – українці!», якою достукалася чи не до кожного серця у глядацькому залі.



Яскравим у благодійному концерті став виступ Павла Богдана. Зі зворушливим танцем виступила Катерина Кравченко.



Усі присутні мали можливість насолодитись українськими мотивами та яскравими народними піснями у виконанні Наталії Царенко, провідної солістки ансамблю пісні і танцю «Славутич».


На заході відбулося знайомство з молодою кременчуцькою поетесою Вітою Гориславець, переможицею багатьох Всеукраїнських конкурсів. З її уст звучали вірші, де гостро відчувався весь біль війни, яка так несподівано увірвалася у життя мирних українців. 


Концерт на підтримку захисників України для мешканців Молодіжного завершився виконанням пісні «Птаха літала».



Це був справжній аншлаг! Півтори  години провели шанувальники в полоні музики. В залі лунали то спокійні ліричні мелодії, то темпераментні, а то жартівливі пвсні. Це було справжнє свято музики! Оплескам не було кінця.





Упродовж концерту вдалося зібрати з 770 гривень, що вкотре доводить небайдужість пересічних громадян до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати. Всі кошти будуть передані через волонтерку Аллу Буліну на потреби наших захисників – на тепловізори 105  прикордонного загону ДПСУ.



         Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України! Ви тихо робите добре справу, яка надто дорого вартує! А ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні, незборима сила!

          Лише разом і лише до нашої Перемоги!


Немає коментарів:

Дописати коментар