Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 17 травня 2023 р.

Арт-терапія «Струни весни»

 🌸🌈🌷14 травня у  філії №1 КЗК КМПБ відбулася Арт-терапія «Струни весни»   разом з Лілією Мелещенко, практичним психологом ліцею  №17 «Вибір» ім. М.Г. Неленя. Вона розповіла гостям про такі різновиди арт-терапії: малюнок, музикотерапія, бібліотерапія, танцювальна терапія, етнотерапія, драматерапія та ін. 

Бібліотекарі ознайомили присутніх з переглядом літератури «Якого кольору весна?», де були представлені видання кременчуцьких літераторів з віршами та  оповіданнями весняної тематики.

Творчість допомагає нам пережити внутрішню тривогу, конфлікти, стрес, нормалізувати психоемоційний стан, а також навчитися самовиражатися і пізнавати себе. Учні ліцею №17 зіграли на музичних інструментах, танцювали та читали вірші. Разом з присутніми провели командну гру «Зроби смайлик», виготовили вітальні листівки до Дня Матері.

Гості заходу залишилися дуже задоволені, з піднесеним настроєм дякували за чудово проведений час  та сподіваються на нові зустрічі.







Немає коментарів:

Дописати коментар