Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 15 червня 2023 р.

Книжковий перегляд « Україна у другій світовій війні»,

 

Друга світова війна стала найбільш кривавою та жорстокою в історії людства. Для України та українського народу вона є особливо болісною. Війна, яка пройшла крізь життя кожної української родини, є вагомою складовою історичної пам'яті нашого суспільства.

Історія України періоду Другої світової війни посідає чільне місце у вітчизняній історичній науці. Останніми десятиліттями в Україні виник  цілий історіографічний пласт, пов'язаний з темою Другої світової. Створені у різних жанрах  видання, наукові дослідження, спогади та збірки усної історії, художні й публіцистичні твори,  складають величезний масив літератури в якому розкрито безліч нових документів, подій, фактів та зафіксовано тисячі  й тисячі імен відомих і маловідомих героїв-учасників війни і тих, хто пережив її в окупації, тилу та концтаборах.

Філія №1 КЗК КМПБ пропонує відвідати книжковий  перегляд літератури « Україна у другій світовій війні», до річниці початку німецько - радянської війни, який експонується з 15 червня. 

На перегляді представлені видання, які  висвітлюють причини та перебіг подій Другої світової війни, особливості міжнародної воєнної дипломатії, трагедію й подвиг перших років війни, історичне значення великої перемоги, спогади учасників бойових дій та документи усної історії.

Запрошуємо до бібліотеки за адресою: проспект Лесі Українки, 13



       

Запрошуємо до бібліотеки за адресою: проспект Лесі Українки, 13

 

#КМПБ_Кременчук

#Перша_філія

 

Немає коментарів:

Дописати коментар