Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 19 червня 2023 р.

Indian dances «Магія в кожному русі».

 

 

         18 червня 2023 року  №1 КЗК КМПБ запросила шанувальників індійської культури на Indian dances «Магія в кожному русі».

Танці є неодмінною частиною життя Індії. Без них не обходиться практично жодний обряд, жодне свято. Вони заворожують своєю грацією та таємничістю, це завжди позитивні емоції, заряд радості та бадьорості, можливість відчувати, проживати та насолоджуватися.

Чарівні дівчата із студії індійського танцю «Натья Ратна» та арт-студії східного танцю «Хабібі у яскравому вбранні допомогли присутнім зануритися в чарівну атмосфер індійського танцю через  неповторні танцювальні номери. Солістка колективу, призерка Всеукраїнських фестивалів індійського танцю Надія Олексієнко розповіла про свою унікальну колекцію індійських національних прикрас та зробила порівняльну характеристику між культурою України та Індії. А для всіх бажаючих пані Надія провела майстер-клас з пластики індійського танцю.



 Гостей  заходу чекала добірка пізнавальної інформації на тематичній книжковій викладці « Ця дивовижна Індія» де були представлені цікаві та яскраві  видання про Індію.

  Про секрет індійського мехенді розповіла Старцева Ірина, викладач курсу для підлітків у Школі Махенді, а   ще вони дала кілька корисних порад тим, хто бажає зробити розпис хною на руках.

 

Нові емоції та відчуття – все це  знайшли присутні на заході.

 

#Перша_філія

#КМПБ_Кременчук

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар