Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 27 вересня 2023 р.

 

Криниця рідного слова 

Напередодні Дня міста у філії №1 був організований Загальносистемний День інформації «Криниця рідного слова: творчість літераторів Кременчука».

Впродовж дня користувачі та гості бібліотеки мали можливість погортати книги, фотоальбоми, листівки з історією міста, з інформацією про відомих земляків, які народилися тут, або певний період свого життя проживали чи працювали в нашому місті.

Для дорослих бібліотекарі організували книжкову виставку-знайомство «Літературний Кременчук», а для малечі – книжкову викладку «Літературна скарбниця рідного краю», популяризуючи  краєзнавчу літературу, прозові і поетичні твори письменників-краян та виховуючи шанобливе ставлення до історії  та літературного життя рідного краю.




До уваги шанувальників історичного минулого міста –  бібліографічний огляд книги Оксани Бойко «Легенди Кременчука».

Неабияке задоволення маленьким читачам принесла участь в грі з кубиками-малюнками «Впізнай куточок свого рідного міста».




Всі, хто взяв участь в заходах цього дня, отримали справжнє задоволення.  День інформації завершується, але пізнання рідного краю продовжується…

Немає коментарів:

Дописати коментар