Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

неділю, 20 серпня 2023 р.

Книжкова виставка-символ «Рідний наш прапор високо несім!»

 23 cерпня в Україні відзначається День Державного Прапора. До цієї дати бібліотека-філія №1 підготувала книжкову виставку-символ «Рідний наш прапор високо несім!».

Постанова Верховноі Ради України «Про Державний прапор України» від 28 січня 1992 року затверджує «Державним прапором України національний прапор, що являє собою прямокутне полотнище, яке складається з двох рівних за шириною горизонтально розташованих смуг: верхньої-синього кольору, нижньої-жовтого кольору, їз співвідношенням ширини прапора до його довжини 2:3». Відтоді кожного року в Україні 23 серпня вважається Днем Державного Прапора. Наш синьо-жовтий стяг цінний для нас своєю історією, а також жертвами, які були принесені заради нього.

На книжковій виставці представлені сучасні  книги по історії України, про державні символи України, їх значення для історії держави, еволюцію державного прапора України.

Виставка оформлена в яскравих синьо-жовтих національних кольорах і приваблює відвідідувачів бібліотеки.




Немає коментарів:

Дописати коментар