Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 16 листопада 2023 р.

Казкова правова вікторина «Правова відгадайка»


Світова спільнота відзначає 20 листопада Всесвітній день дитини. Саме у цей день у  1959 році Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а 20 листопада 1989 року – Конвенцію про права дитини. 

  👫  Напередодні  свята до філії №1 КЗК КМПБ на гру-розвагу «Барвистий світ дитинства», присвячену Всесвітньому дню дитини, завітали користувачі та вихованці художньої  студії «Кольорові олівці» (керівник Людмила Ковшуцька) КМЦПО «Академія майбутнього».

    Бібліотекарі познайомили гостей з історією виникнення свята та з Конвенцією про права дитини, дітям пояснили, що кожна дитина має не лише права, а й обов'язки, які теж не менш важливі. Була проведена казкова правова вікторина «Правова відгадайка».  Для того, щоб ознайомлення дітей з правами та обов'язками було цікавим та доступним - на допомогу прийшли знайомі та улюблені казки. Казкові персонажі та знайомі ситуації допомогли малятам зрозуміти, що буває, коли трапляються різноманітні порушення. Учасникам гри-розваги запропонували проаналізувати кожен «казковий» випадок, визначити винуватців та постраждалих і зробити висновки.

  🏃‍♀️🏃Учасники заходу із задоволенням взяли участь у турнірі «Книжкові загадки – дитячі відгадки», весело грали в різноманітні рухливі ігри, родзинкою розваги стали музична гра та танок.

    📕📗📘На учасників заходу чекав тематичний перегляд  літератури «Дитинство – щаслива пора».

   🖼 Гра-розвага продовжилася конкурсом малюнків «Щасливе дитинство очима дітей».

   😊😀🥰 Нехай щира дитяча промениста усмішка сяє якнайчастіше, щасливими будуть ясні дитячі очі та завжди світяться радістю










Немає коментарів:

Дописати коментар