Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 5 грудня 2023 р.

Виставка-заклик "Межу закону не переступи".

    Права та обов’язки, свобода та відповідальність – тільки в комплексі ці поняття роблять людину – людиною, яка живе в суспільстві.

     З метою поглиблення  знань дітей з основ правознавства,  виховання поваги до закону, відповідальності за свої вчинки в рамках тижня правових знань бібліотекарі філії №1 КЗК КМПБ організували виставку-заклик "Межу закону не переступи".

     Уявіть неймовірний світ, де книги стають вікнами у правову галактику! Світ, де  бібліотека запрошує  у захопливу подорож через сторінки, наповнені знаннями про права та справедливість. Чи цікавить вас історія закону? А може, ви шукаєте поради щодо прав та обов'язків у сучасному світі? Представлені на виставці книги - це ключі до розуміння права, а яскраві постери, що прикрашають стіни бібліотеки, розповідають про  найцікавіші сторінки правової літератури. Це відкриття унікального книжкового всесвіту, що запрошує маленьких читачів у простір правового світу.

     Виставка-заклик створює можливість користувачам не лише побачити, але й відчути важливість прав і обов'язків, проінформує кожного усвідомлено ставитися до правил та суспільних норм, розвиваючи  вміння бути відповідальними та поважати один одного, неодмінно надихне маленьких користувачів на цікаве пізнання права через пригоди та захоплюючі відкриття книжкового світу.











Немає коментарів:

Дописати коментар