Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

неділю, 3 грудня 2023 р.

книжкова виставка "Кришталевий дзвін зими"

 

       🌨 За вікном - біле волокно крижаної краси. На полицях книг - мереживо снігової пухнастості. Сріблясті гірлянди, як підказка зірок, танцюють над сторінками, ніби веселкові промені в холодному тумані. Льодові візерунки та сніжинки прикрашають обкладинки, перетворюючи кожну книгу на казковий світ, де кожна сторінка - як перлина в ялинковому вінку зимового дива.

       ️Зима - це пора, коли природа одягається в сніжну красу, даруючи білу накидку пейзажам. Вона запрошує до затишку, тепла вдома та радості від зимових розваг на вулиці. Зимовою порою кожен знаходить щось особливе і чарівне, що привертає його до цієї пори року.

       🫧 Цим особливим стане для вас сезонна книжкова виставка "Кришталевий дзвін зими", яку підготували бібліотекарі філії №1 КЗК КМПБ. Ця виставка - магія літератури, яка пропонує чимало чудових можливостей для користувачів у цю чарівну пору.

         📖🎅🏂На виставці представлені книги, присвячені веселим та цікавим зимовим історіям, що описують атмосферу зими та зимові пригоди. Ці книги різних жанрів - від пригодницької літератури до поезії, казок чи навіть науково-популярних книг, що розповідають про природу зими або зимові традиції українського народу.

      🛷⛸🏙 Також на виставці представлені малюнки юних художників, які тонко і вміло змальовують зимову пору.  Малюнки чудові своєю казковістю та неповторною атмосферою. Вони переносять у світ мрійливих снігових веселощів, де кожен елемент - від сніжинок до заметів - малює величезний світ дитячої фантазії. Кольори ніжної блакиті, сріблясто-білі візерунки та радісні образи додають тепла та зачарованості.

        📕📗📘🌲Сезонна виставка створює ідеальне середовище для любителів читання, привертає увагу до літературних шедеврів, які відображають усю велич і красу зимової пори.





        Зігрійте свої думки у затишному світі наших книг!

        Зимовий час - час для пригод, мрій та відкриттів!

        Запрошуємо вас на казкову подорож серед сторінок, де кожен знайде своє неповторне диво у нашій бібліотеці, за адресою:

проспект Лесі Українки, 13.

Немає коментарів:

Дописати коментар