Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 14 травня 2014 р.





Єдність у різномаїтті!

      У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. Цей день став символом вільного та успішного шляху, мирної співпраці між суверенними націями, солідарності, демократії, добробуту людей та верховенства права. Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів визначило європейський вибір нашої країни.
    День Європи – це хороша нагода познайомитися з різними країнами, їх культурою, побутом, багатовіковою історією.
                14 травня в бібліотеці-філії № 4 Харченко З.М. для                        випускників ЗОШ №26
провела вікторину «Знай про Європу більше». Мета заходу – надати  інформацію про ЄС, історію і мету його створення, допомогти учням усвідомити важливість європейського об'єднання, приналежність України до європейської сім'ї народів, виховувати в учнів повагу до інших народів.
               В ході вікторини та конкурсів учні ознайомилися з європейськими країнами, звичаями та національними кухнями Італії, Франції, Польщі, Греції та інших країн-членів ЄС, прослухали Гімн Євросоюзу і ще раз впевнились, що наша «єдність у різноманітті».   Це свято в черговий раз нагадало нам, що Європа починається не за кордоном України, а в серці кожного українця. А знання іноземних мов – один із шляхів взаєморозуміння України з Європою. Вони відкривають нові ділові перспективи, щоб ми були зрозумілими Європі, а Європа – нам.

Якщо є світло у душі,
Буде краса в людини.
                                                Якщо є краса,
       Буде гармонія в домі.
                                                Якщо є гармонія,
                   Буде порядок у нації
Якщо  є порядок,
             Буде мир у світі.














Немає коментарів:

Дописати коментар