Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 17 лютого 2016 р.



   Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Здавалося, що Україна більше ніколи не пройде терновим шляхом, шляхом кривавих дій. Та не так здавалося, як сталося. За три місяці, з листопада 2013р. по лютий 2014 р. наша країна  прожила цілу історичну епоху. Народ повстав проти свавілля корумпованої влади. Внаслідок її злочинного насильства проти своїх громадян мирний протест перетворився на революційний рух, який призвів до корінних політичних змін і в першу чергу змін у свідомості українців.

 Саме цій події було присвячене чергове засідання молодіжного клубу «Гармонія» -  вечір пам’яті «Не зорі падають із неба. Зірки ідуть у небеса», яке відбулося 18 лютого в бібліотеці –філії №4. Учасники заходу  пригадали буремні часи революції гідності, переглянули відеоролики, читали вірші, вшанували пам’ять загиблих героїв «Небесної сотні» хвилиною мовчання.







  




Немає коментарів:

Дописати коментар