Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

пʼятницю, 19 серпня 2016 р.

Різнобарвний світ української прози


    Сучасна Україна живе не тільки політикою. Найкраще реальне життя країни презентує сучасна українська література. Зміни, що відбуваються в суспільстві, знаходять своє відображення і в художній літературі, яка реагує на нові ситуації, запити, інтереси інших людей.
     Все більше користувачів абонементу бібліотеки-філії № 4 віддають перевагу саме творам українських письменників. Це стосується навіть тих людей, хто раніше читав виключно російськомовні книжки.
     Літні канікули, відпустка –  непоганий привід надолужити прогалини в читанні творів сучасних письменників. А краще зорієнтуватись у тенденціях української літератури, зокрема, прози, познайомитися із найбільш яскравими авторами допоможе книжкова виставка «Різнобарвний світ української прози».


     Він дійсно різнобарвний – це історичні романи, детективи, фантастика та пригоди. Імена авторів книг, представлених на виставці, вже відомі на всю країну: Василь Шкляр, Ліна Костенко, Марія Матіос, Валентин Чемерис, Володимир Лис, брати Капранови, Макс Кідрук.



     Колоритною є літературна творчість сучасних письменниць, які пишуть у жанрі жіночого роману. Тому ці книги виділені в окремий розділ. Тут можна знайти твори Люко Дашвар, Наталки Сняданко, Світлани Талан, Ірен Роздобудько, Лариси Денисенко, Олени Печорної та ін.




     Найголовніше те, що  зовнішній вигляд цієї виставки постійно оновлюється – книги не застоюються на полицях довго, і просто змушені змінювати одна одну.
       Запрошуємо всіх, хто цікавиться сучасною українською літературою, відвідати абонемент бібліотеки-філії № 4 та вибрати книгу на свій смак. 


Немає коментарів:

Дописати коментар