Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 7 березня 2018 р.

 Шевченкове слово в віках не старіє




       
          9 березня 1814 року  народився Т. Шевченко. Ніхто, звісно, і гадки не мав, що народжене під стріхою простої селянської хати хлоп’я, стане колись великим генієм України, поетом і художником, якого український народ поставить вище всіх політиків, завойовників та можновладців.       
         Відтоді минуло уже понад дві сотні років і сьогодні поета знають по всіх усюдах. Йому судилося стати глашатаєм мрій і прагнень народу, символом своєї нації та країни.
       З нагоди вшанування пам’яті Тараса Шевченка бібліотека підготувала виставку-перегляд літератури «Хай вічно сяє Шевченкова весна» та організувала Шевченківські читання " ЧИТАЄМО КОБЗАРЯ У БІБЛІОТЕЦІ".  Велике  Тарасове Слово звучало у виконанні підростаючого покоління. Вони зачитували вголос улюблені вірші поета і цим висловлювали свою шану Великому Кобзареві.










 
      Усіх бажаючих запрошуємо переглянути виставку-перегляд, завітавши до читальної зали, а книги, представлені на ній, згодом взяти на абонементі бібліотеки.
       

      

Немає коментарів:

Дописати коментар