Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

неділю, 3 листопада 2019 р.


«На осонні восени»
Творча зустріч з Іриною Залюбовською




    30 жовтня в бібліотеці-філії 4 відбулася творча зустріч з Іриною Залюбовською. Так склалося, що майже за двадцять років пані Ірина стала не тільки активним користувачем бібліотеки, а й її добрим другом.  Педагог за світою, вона має безліч захоплень. Її ляльки-мотанки неодноразово експонувалися в нашій бібліотеці  та викликали захоплення користувачів. А ще Ірина Вікторівна пише вірші, є членом літературного клубу «Цвіт калини» та ради спілки літераторів «Славутич», малює картини.





  
   Познайомитися з Іриною Залюбовською прийшла молодь клубу «Гармонія» нашої бібліотеки та учні РЦ ПТО №1. Героїня заходу розповіла про себе, свою творчість, читала свої вірши.  Особливе захоплення присутніх викликали інтер’єрні ляльки та картини.

  



                                                     


  В гості до своєї колежанки по перу завітали місцеві поети. Вони з теплом розповідали про пані Ірину, читали свою поезію.



 Нажаль, зустріч непомітно закінчилася, але учасники заходу ще довго не спішили розходитися. Дехто з них продовжував спілкуватися з Іриною Вікторівною, дехто уважно розглядав її роботи. Байдужих не було нікого.
 Всі присутні щиро дякували пані Ірині за можливість познайомитися з прекрасним, бажали їй нових творчих успіхів та наснаги. 
     



















Немає коментарів:

Дописати коментар