Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

понеділок, 4 листопада 2019 р.


       

Ляльковий світ Ірини Залюбовської



      В бібліотеці-філії №4 організована виставка рукотворних іграшок «Ляльковий світ Ірини Залюбовської».










       Ірина Залюбовська – в минулому вчитель молодших класів. Творчістю почала займатися ще з дитинства. Працюючи в школі, для учнів вела гурток художньої вишивки. Перша лялька в доробку Ірини з’явилася 3 роки тому. Зі своїми виставками талановита майстриня виступала неодноразово на загальноміських заходах. Багато разів Ірина проводила майстер-класи для користувачів бібліотеки.
       Виставка рукотворних іграшок «Ляльковий світ Ірини Залюбовської» діє в читальній залі філії з 28 жовтня та демонструє нову колекцію майстрині. Тут можна побачити різні види ляльок: традиційні ляльки-мотанки, інтер’єрні ляльки, ляльки «Молодиці-заварниці» для заварювання чаю, серія ляльок «Пори року» або «4 сезони». Увагу відвідувачів привертають також ляльки-гейші та ляльки-відьмочки, виготовлені до свята Хеллоуїн. При пошитті ляльок майстриня використовує різні натуральні матеріали: фетр, мереживо, натуральні старовинні тканини, вишиті рушники та сорочки, бісер, паєтки, тасьму, а якщо потрібно то й сама вишиває.






        Виставка – цікава, яскрава та приваблива. Тож завітайте до нас, зробіть гарні світлини та отримайте естетичну насолоду.



Немає коментарів:

Дописати коментар