Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

вівторок, 9 серпня 2022 р.

 

Виставка-рандеву «Нову книгу зустрічаємо»


    

 Неймовірне задоволення приносять книги, коли надходять до бібліотеки. Це радість для всіх - як для бібліотекарів, так  і для читачів. Адже кожна нова книга - це подія та нова зустріч.

   

      9 серпня - День книголюба, надзвичайне свято книги і читача. Саме в цей день бібліотекарі філії №1 КМПБ організували яскраву та пізнавальну виставку-рандеву "Нову книгу зустрічаємо", на якій представлені найкращі книги отримані бібліотекою від Українського інституту книги.  Це видання для всіх категорій  користувачів, як галузева так  і різножанрова  художня література на всі смаки та уподобання. 





      Запрошуємо у світ фантастичних, інтригуючих, серйозних, дотепних, цікавих книг з безліччю карколомних пригод і несподіваних розв'язок!

    Запевняємо - кожен із вас, знайде для себе щось особливе!


    Вітаємо всіх книголюбів з цим святом і запрошуємо до нашої бібліотеки на зустріч з новими, захоплюючими книгами для читання.

    Наша адреса: проспект Лесі Українки, 13.




Немає коментарів:

Дописати коментар