Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 22 лютого 2023 р.

26 лютого – День спротиву Криму російській окупації!

Президент Володимир Зеленський підписав Указ про встановлення 26 лютого в Україні Дня спротиву окупації АР Крим та міста Севастополя. Саме цього дня, 9 років тому, у Сімферополі відбулось найбільше зібрання на підтримку цілісності та єдності. Проукраїнський мітинг відбувся 2014 року з ініціативи меджлісу кримськотатарського народу за участі широких кіл громадськості – кримських татар, українців, представників інших національностей. Мітинг зібрав до 10 тисяч учасників.

           З метою національно-патріотичного виховання та поширення правдивої інформації про участь мешканців Кримського півострову в обороні своєї землі від агресора у філії №1 КЗК КМПБ організована тематична викладка літератури «Від Карпат до Криму – Україна єдина». Представлені книги ще раз переконали користувачів, що кожен куточок України неповторний. А неповторний, бо свій. Крим – це Україна.Так було, так є і так буде завжди! Ми – єдина країна! І прагнемо всі одного – миру, спокою, чистого неба.



#перша_філія

#КМПБ

 

Немає коментарів:

Дописати коментар