Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 22 лютого 2023 р.

Різдвяні вечорниці


Справжню різдвяну казку та море позитивних емоцій подарувала своїм читачам філія №1, влаштувавши 5 січня у бібліотеці різдвяні вечорниці. Народознавча світлиця перетворилася на сільську хату в українському селі під зимовим зоряним небом, де й відбувалися події за мотивами геніальної повісті Миколи Гоголя «Ніч перед Різдвом». Актори - члени літературного об'єднання "Славутич" та найактивніші читачі бібліотеки - створили чарівну, казкову атмосферу святкової Різдвяної ночі. Тут переплелися давні легенди й картини життя тогочасного українського села, реальне й уявне, фантастичне і комічне.

Глядачі перенеслись у ті часи, коли молодий коваль Вакула закохався у найкрасивішу дівчину села Оксану. Тут були і зваблива та хитра Солоха, і кумедний Дяк, і Кума-ворожка, і величава Цариця. Зустрілися також з самим Чортом, що має багато планів на цю ніч...

Тут були і веселі колядки, і вікторина для глядачів, і ворожіння дівчатам на долю, і палке кохання, заради якого і Чорта осідлаєш, і черевички у самої цариці дістанеш.

Грали артисти так щиро і з добрим гумором, що зал раз за разом вибухав гучним сміхом. Їм прекрасно вдалося перевтілитись в образи їхніх героїв.

Дякуємо усім акторам за чудову гру та створення новорічного настрою. Вистава залишила позитивні емоції і принесла велику насолоду глядачам.

Сподіємось, що аматорський театральний колектив нам подарує ще багато цікавих постановок, буде ще не раз радувати новими творчими ідеями та яскравою акторською майстерністю.







#перша_філія

#КМПБ

#НічпередРіздвом

Немає коментарів:

Дописати коментар