Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

середу, 22 лютого 2023 р.

«Письменники – ювіляри року»

 

2023 рік подарував нам ювілейні дати українських та світових  письменників, відомих у всьому світі. Творчість цих людей різноманітна, багатогранна, їх внесок в літературу безмежний, а шана і хвала від народу – вічна, а  твори настільки цікаві нашим читачам, що ми не можемо їх не згадати.

         9 січня у філії №1 КЗК КМПБ організована ювілейна виставка «Письменники – ювіляри року». Ювілей це гарний привід не тільки згадати видатних письменників та перечитати твори улюблених авторів, а і чудова можливість познайомитися з новими іменами сучасної української літератури.    До уваги користувачів представлена література про письменників-ювілярів та найкращі й найвідоміші їхні твори, які є у фонді нашої бібліотеки. Ювілейна доріжка представлена широким колом письменників таких як: Микола Хвильовий (130 р.), Марко Вовчок (190 р.), Ольга Кобилянська (160 р.),  Іван Нечуй-Левицький  (185 р.), Василь Барка (115 р.), Марина Дяченко (55 р.), Андрій Бачинський (55 р.), Сельма Лагерлеф (165 р.), Жуль Верн (195 р.).   

        На день народження заведено дарувати подарунки, а найкращим подарунком для письменника - це перечитати його книги. 

        Ювілейна виставка – найкраща нагода оживити в пам’яті імена геніїв пера, насолодитися їх дивовижними творами.

       🔰 Якщо ви зацікавилися нашою виставкою та бажаєте ознайомитися з нею більш детально, завітайте до нашої бібліотеки за адресою: пр. Лесі Українки, 13






#КМПБ

#перша_філія

Немає коментарів:

Дописати коментар