Працюємо в рамках Проекту "Центр спілкування і дозвілля "Позитив". Для вас відкриті: читальний зал, абонемент, юнацький абонемент, пункт вільного доступу до Інтернету.

четвер, 23 листопада 2023 р.

Перегляд літератури «Голод 33-го ­­– біль душі і пам'ять серця».

 

23 листопада в рамках Загальносистемного Дня інформації у філії №1 представлений перегляд літератури «Голод 33-го ­­– біль душі і пам'ять серця».

          Голодомор – акт геноциду, організований урядом СРСР шляхом створення штучного масового голоду з метою придушення спротиву та національно-визвольного потенціалу серед населення України. Свідома політика радянської влади, орієнтована на фізичне знищення української нації, призвела до безпрецедентних втрат, масштаб яких важко осягнути. За різними підрахунками кількість жертв Голодомору 1933 року налічує від 4 до 10 мільйонів людей.

          На тематичному перегляді літератури представлені книги, що містять документи, фотографії та публікації, свідчення та спогади очевидців Голодомору.

Запрошуємо всіх охочих більше ознайомитись з літературою, яка присвячена Голодомору, до бібліотеки за адресою: проспект Лесі Українки, 13.




Немає коментарів:

Дописати коментар